We're looking for a partner who can bring us to the next level. If you are interested please reach out to [email protected]!
NL
Directamente el código vía e-mail vendedor oficial Pago seguro garantizado
  • Directamente el código vía e-mail
  • vendedor oficial
  • Pago seguro garantizado

Su base de operaciones para el juego,
regalo y tarjetas de prepago!

Su base de operaciones para el juego,
regalo y tarjetas de prepago!

Productos populares

Las últimas noticias en ReloadBase

Preguntas comunes sobre recarga de móvil

¿Cómo recargo mi móvil?

Voor de mensen die geen abonnement willen afsluiten is er prepaid. Daaraan is ideaal dat je, zoals de naam doet vermoeden, vooraf betaalt voor je belminuten, sms’jes en data. Je ontvangt op die manier achteraf geen (te hoge) rekening. Door het verbruik gaat je beltegoed op een gegeven moment gewoon op en moet dan opnieuw worden opgewaardeerd. Vroeger deed je dit door een code te sms’en naar je provider. Dat kan nog steeds, maar daarnaast zijn er manieren om je beltegoed online op te waarderen.

¿Cómo consulto mi saldo?

Je kunt op verschillende manieren het resterende saldo van je beltegoed opvragen. Vaak kan dat door te bellen of te sms’en naar een bepaald nummer. Daarnaast kun je het saldo van je beltegoed online opvragen via de app of website van je provider.

¿Cómo recargo mi móvil en línea?

Online opwaarderen gaat heel eenvoudig en, belangrijk, snel! Vanaf je pc, tablet of mobiele telefoon ga je naar een website waar online opwaarderen wordt aangeboden (let er daarbij op dat dit een officiële site is zodat je niet slachtoffer wordt van fraude). Hier voer je je mobiele nummer in en geeft aan met welk bedrag je het beltegoed wilt opwaarderen. Afrekenen gaat via iDeal en creditcard. Hierna is je beltegoed meteen opgewaardeerd en kun je weer vooruit.

Preguntas comunes sobre e-tarjetas regalos

¿Cómo funcionan e-tarjetas regalo?

Een gift card is een pasje dat een bepaalde waarde vertegenwoordigt. Dit pasje kun je als gift geven als je niet precies weet wat je wilt geven en je dus een tegoedbon wilt geven. De ontvanger van het pasje kan het bedrag vrij besteden bij aangesloten webshops en fysieke verkooppunten. Het bedrag hoeft nooit ineens opgemaakt te worden en kan dus gebruikt worden op meerdere momenten en bij meerdere aangesloten verkooppunten.

Als je een giftcard koopt bij een fysiek verkooppunten, zoals de Albert Heijn, reken je het pasje af. Geeft de ontvanger het bedrag op het pasje uit in een fysieke winkel, dan werkt het pasje als een pinpas. Geeft de ontvanger het bedrag op het pasje uit in een online winkel, dan werkt de giftcard door de 16 cijferige pincode op het pasje in te voeren bij het afrekenen.

Als je de giftcard online koopt klik je simpelweg op het type pasje en de waarde dat je voor ogen hebt en reken je dat af (bijvoorbeeld via iDeal). je kunt ervoor kiezen een echt pasje thuis te laten bezorgen of digitaal te ontvangen, in de vorm van een 16 cijferige pincode waarmee je online kunt afrekenen.

¿Dónde se compran e-tarjetas regalo?

Je kunt gift cards op veel verschillende plekken kopen, zowel fysieke verkooppunten als online. Let op dat je er zeker van bent dat je een officiële giftcard koopt.

¿En donde se pueden usar e-tarjetas regalo?

Je kunt gift cards op even veel plekken besteden als kopen. Voor boeken, kleding, entertainment, eten… Noem het en het kan!

Select your preferred language:

Español
Seguir

La selección de su país asegurará que ofrezcamos los productos y métodos de pago correctos. Asegúrese de que corresponda a su país y a las cuentas en las que planea canjear el producto.