Xbox Live Gold kopen

• 5/5

Microsoft biedt twee verschillende soorten Xbox Live-kaarten voor de Xbox One en Xbox 360. Met een Xbox Live Gold-kaart kun je een Xbox Live Gold-abonnement activeren op je Xbox One of Xbox 360. Xbox Gift Cards kunnen worden gebruikt om je Xbox Live Marketplace-account op te waarderen, waarmee je verschillende games en add-ons voor je Xbox-avatar kunt kopen.

Xbox Live kopen

Microsoft biedt twee verschillende soorten Xbox Live-kaarten voor de Xbox One en Xbox 360. Met een Xbox Live Gold-kaart kun je een Xbox Live Gold-abonnement activeren op je Xbox One of Xbox 360. Xbox Gift Cards kunnen worden gebruikt om je Xbox Live Marketplace-account op te waarderen, waarmee je verschillende games en add-ons voor je Xbox-avatar kunt kopen.

Direct geleverd.
De code ontvang je direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Veilig betalen.
Betaal veilig en snel met PayPal en iDEAL.

Veelgestelde vragen over Xbox Live kaarten

Wat is een Xbox Live Gold abonnement?

Xbox Live kaarten hebben een code die toegang geeft tot Xbox Live Gold voor een bepaalde periode. Dit is een Xbox Live Gold abonnement. Je kunt dus online spelen met andere Xbox console bezitters en natuurlijk mensen met een Xbox Live Gold abonnement. Het Live Gold abonnement biedt vele extra’s, zoals chatten met andere vrienden en gebruikers en het downloaden van nieuwe games. Het Xbox Live Gold abonnement kan ook verbinding maken met andere systemen. Hoe kan je XBox Live Gold kopen lees je hier terug!

Heb ik een account nodig om Xbox Live codes in te wisselen?

Je hebt alleen een Microsoft-account nodig, want Xbox Live Gold-codes kunnen op elke plek in de wereld ingewisseld worden. Verder heb je ook natuurlijk een Xbox Live account nodig. Je kunt deze een maken op je Xbox 360 of Xbox One. Ook is het mogelijk om te upgraden naar Upgraden naar Xbox Game Pass Ultimate. Wil je naast alle voordelen van Xbox Live Gold ook gebruik maken van de Xbox Game Pass -bibliotheek met meer dan 100 Xbox One-games en Xbox 360-games? Bestel dan de Xbox Game Pass Ultimate. Upgraden naar de XBox Game Pass Ultimate kan gemakkelijk.

Hoe kan ik mijn codes inwisselen?

Hoe jouw Xbox live code inwisselen? Reloadbase stuurt jouw Xbox Live Gold code per mail. Deze kan je gemakkelijk inwisselen op een van de volgende manieren:

Via Xbox One console.

1. Ga naar de Xbox Store

2. Ga vervolgens naar Games onder ‘Alle games bladeren’

3. Kies ‘Een code gebruiken’

4. Kies ‘De code van 25 tekens invoeren’

5. Voer de code in en klik op ‘Gereed/Bevestigen’

Via Xbox 360?

1. Meld je aan op Xbox Live

2. Druk op de knop ‘Guide’ op je controller

3. Selecteer ‘Games & Apps’

4. Kies ‘Code inwisselen’

5. Voer de code in en klik op ‘Bevestigen’

Via een internetbrowser?

1. Ga naar account.microsoft.com/billing/redeem

2. Meld je aan met je Microsoft account

3. Kies ‘Inwisselen’

4. Voer je code in en klik op ‘Gereed’

Hoelang is mijn Xbox Live Gold geldig?

De geldigheid van jouw lidmaatschap hangt af van de kaart die je hebt gekocht. Er bestaan verschillende XBox Live Gold kaarten waarbij de geldigheid van de XBox Live Gold kan in verschillen. Zo heb je XBox Live Gold 3 maanden, XBox Live Gold 6 maand en XBox Live Gold 12 maanden.

Waar kan ik mijn Xbox Live Gold abonnement gebruiken?

Je kan je Xbox Live Gold-abonnement gebruiken op zowel de Xbox 360 console als de Xbox One console. Xbox Live Gold abonnementen zijn breed inzetbaar.

Hoeveel kost Xbox Gold?

Het basisabonnement op Xbox Network is gratis. Iedereen kan zich aanmelden voor een Xbox Network-account. Als je meer extra’s en functies wilt, moet je een Gold-abonnement nemen.

Xbox Live Gold is een service op abonnementsbasis die kan worden gekocht in periodes van een maand, drie maanden, zes maanden en een jaar. Xbox Live Gold-abonnementen kosten  € 54,95 voor 12 maanden, € 18,50 voor drie maanden en € 29,99 voor 6 maanden.

Is Xbox Live gratis?

Vanaf 21 april 2021 hoeven Xbox-bezitters geen abonnement meer te nemen op Xbox Live Gold als ze online free-to-play games willen spelen zoals Apex Legends en Fortnite. In totaal zullen 50 games niet langer een abonnement vereisen. Let goed op: Xbox Series consoles, Xbox Series X, Xbox Series S Xbox series zijn niet gratis. Ook de Xbox games zijn niet gratis. Enkele Xbox games zijn wel gratis, maar zijn klein van omvang. Wel is het mogelijk om Iedere maand gratis games te krijgen met Games with Gold.

Technische informatie

Deze digitale cadeaucode is geldig voor aankopen in de online Microsoft Store, op Windows en op de Xbox. Je kunt hem niet gebruiken voor aankopen in fysieke Microsoft-winkels.

Voorwaarden

Onbeperkt geldig en geen service fee. Verzilver je code: 1. Ga naar microsoft.com/redeem 2. Vul de code in 3. Start met shoppen. Om een nieuw Microsoft-account aan te maken of alle voorwaarden te lezen (deze kunnen van tijd tot tijd wijzigen), ga naar Microsoft.com/cardterms. De code kan niet worden geruild – bewaar deze code op een veilige plaats.

Voor de algemene voorwaarden (terms & conditions) verwijzen we je door naar de websites van Xbox & Microsoft:

https://www.xbox.com/Legal/XboxComTOU

https://www.microsoft.com/store/b/terms-of-sale

Ook Handig

Nintendo Switch Gift Card

Nintendo Switch Gift Card

Kobo Gift Card

Kobo Gift Card

Google Play Card

Google Play Card

Amazon Gift Card

Amazon Gift Card

spotify premium

Spotify Premium

Deezer Premium Card

Deezer Premium Card