Tietosuojakäytäntömme

ReloadBase on sitoutunut kunnioittamaan kävijöidensä yksityisyyttä ja erityisesti heidän oikeuksiaan henkilötietojen automaattisen käsittelyn osalta. Tässä tietosuojaselosteessa haluamme antaa selkeää ja avointa tietoa siitä, miten käsittelemme henkilötietoja.

ReloadBase kerää vain tarvittavat tiedot kaikista sivuston käyttäjistä ja varmistaa, että antamiasi henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti. Ilman suostumustasi mitään tietoja ReloadBasen verkkosivustolla käynnistäsi ei tallenneta, paitsi sisällön suorituskyvyn analysoimiseksi evästeiden avulla, jotka voit milloin tahansa poistaa käytöstä selaimesi asetuksista.

Lisätietoja henkilötietojen suojasta on henkilötietojen suojaa käsittelevän viranomaisen verkkosivustolla: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl.

Jatkamalla vierailua tällä verkkosivustolla hyväksyt seuraavat ehdot. Verkkosivustolla olevan tietosuojakäytännön nykyinen versio on ainoa versio, jota sovelletaan niin kauan kuin vierailet verkkosivustolla, kunnes uusi versio korvaa nykyisen version.

 

Tietosuojakäytäntö

Olemme sitoutuneet suojaamaan yksityisyytesi ja käsittelemme siksi henkilötietoja huolellisesti. ReloadBase noudattaa kaikissa tapauksissa sovellettavia lakeja ja asetuksia, mukaan lukien yleistä tietosuoja-asetusta. Tämä tarkoittaa, että me joka tapauksessa teemme sen:

  • Käsittelemme henkilötietojasi sen tarkoituksen mukaisesti, jota varten ne on annettu; nämä tarkoitukset ja henkilötietotyypit on kuvattu tässä tietosuojaselosteessa;
  • rajoittaa henkilötietojesi käsittelyn vain niihin tietoihin, jotka ovat minimaalisen välttämättömiä niiden tarkoitusten kannalta, joita varten niitä käsitellään;
  • Pyydämme nimenomaista suostumustasi, jos tarvitsemme sitä henkilötietojesi käsittelyyn;
  • Olemme toteuttaneet asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet, jotta henkilötietojesi turvallisuus voidaan taata;
  • Ei luovuta henkilötietoja muille osapuolille, ellei se ole tarpeen niiden tarkoitusten toteuttamiseksi, joita varten ne on annettu;
  • ovat tietoisia henkilötietojasi koskevista oikeuksistasi, haluavat muistuttaa sinua niistä ja kunnioittavat niitä.
  • ReloadBase on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä. Jos sinulla on kysyttävää tietosuojaselosteemme lukemisen jälkeen tai yleisemmin tai jos haluat ottaa meihin yhteyttä, ota yhteyttä osoitteeseen [email protected].

Tietojen kerääminen

ReloadBase ja mahdolliset ulkopuoliset käsittelijät keräävät tietojasi. Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia tunnistettua tai tunnistettavissa olevaa luonnollista henkilöä koskevia tietoja; tunnistettavissa oleva henkilö on henkilö, joka voidaan suoraan tai välillisesti tunnistaa erityisesti tunnisteen, kuten nimen, henkilötunnuksen, sijaintitietojen, verkkotunnisteen tai yhden tai useamman fyysiselle, fysiologiselle, geneettiselle, psykologiselle, taloudelliselle, kulttuuriselle tai sosiaaliselle identiteetille ominaisen tekijän avulla.

Verkkosivustolla kerättyjä henkilötietoja käytetään pääasiassa ylläpitäjän ja käyttäjän välisten suhteiden ylläpitämiseen ja tarvittaessa tilausten käsittelyyn.

Tiedonkeruun tarkoitus

ReloadBase käsittelee asiakkaiden tai toimittajien henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Ostosopimuksen toteuttaminen, toimitus ja maksuselvitys;
  • Hallinnolliset tarkoitukset;
  • Varkauksien, petosten, rahanpesun ja terrorismin rahoituksen estämiseksi sekä ReloadBasen järjestelmien turvaamiseksi;
  • Uutiskirjeiden lähettäminen ostajille ja kiinnostuneille osapuolille;
  • Verkkosivuston tilastojen kerääminen;
  • Verkkosivuston helppokäyttöisyyden lisääminen;
  • Asiakastyytyväisyyden ja ostokokemuksen optimointi;
  • Markkina- ja kohderyhmäanalyysi;
  • Kohdennettu mainonta ja yksilöllisten tarjousten tekeminen.

Periaatteet

Henkilötietoja käsitellään seuraavin perustein:

  • Käsittely on tarpeen asianomaisen sopimuksen eli asiakkaan kanssa tehdyn ostosopimuksen toteuttamiseksi;
  • Käsittely on tarpeen lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi, esimerkiksi Wwft-lain mukaisen asiakkaan due diligence -tarkastuksen yhteydessä;
  • Käsittely on tarpeen ReloadBasen oikeutettujen etujen suojaamiseksi, nimittäin uutiskirjeiden lähettämiseksi asiakkailleen ja verkkosivuston tilastojen keräämiseksi;
  • Rekisteröity on antanut suostumuksensa, nimittäin asianomaiset osapuolet ovat antaneet luvan saada uutiskirjeitä;
  • Rekisteröity on antanut luvan Google Analyticsin (seuranta)evästeiden sijoittamiseen, jotka mainitaan evästepalkissa.

Henkilötietojen tyyppi

Edellä mainittuja tarkoituksia varten ReloadBase voi pyytää sinulta seuraavia henkilötietoja:

  • Yhteyshenkilön nimi;
  • Puhelinnumero yhteyshenkilö;
  • Sähköpostiosoite yhteyshenkilö;
  • IP-osoite ja MAC-osoite;
  • Kopio passista tai henkilökortista;
  • Kopio tiliotteesta;
  • Pankki- ja/tai luottokorttitiedot

Lisäksi Google Analyticsin avulla voidaan kerätä tietoja sukupuolesta, iästä, mielenkiinnon kohteista, vierailluista ja vierailluista verkkosivuista, käytetyistä oheislaitteista, ohjelmistojen asetuksista ja lähettäjän URL-osoitteesta vasta, kun olet antanut siihen suostumuksesi.

Tietojasi koskevat oikeutesi

AVG:n 13 artiklan 2 kohdan b alakohdan mukaan jokaisella on oikeus saada pääsy itseään koskeviin henkilötietoihin, oikaista tai poistaa ne tai rajoittaa niiden käsittelyä sekä oikeus vastustaa käsittelyä ja oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen. Voit käyttää näitä oikeuksia ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa [email protected]

Pyyntöön on liitettävä kopio voimassa olevasta henkilöllisyystodistuksesta, johon on merkitty allekirjoitus, sekä osoite, josta sinuun voi ottaa yhteyttä. Saat vastauksen pyyntöösi 1 kuukauden kuluessa sen lähettämisestä. Pyyntöjen monimutkaisuudesta ja määrästä riippuen tätä määräaikaa voidaan tarvittaessa pidentää kahdella kuukaudella.

Oikeudelliset velvoitteet

Jos vierailijaa epäillään lakien tai asetusten rikkomisesta, jota varten viranomainen tarvitsee johtajan keräämiä henkilötietoja, nämä tiedot toimitetaan viranomaisille viranomaisten nimenomaisen ja perustellun pyynnön perusteella, minkä jälkeen nämä henkilötiedot eivät enää kuulu tämän tietosuojaselosteen määräysten suojaan.

Jos tietyt tiedot ovat välttämättömiä verkkosivuston tiettyjen toimintojen käyttämiseksi, hallinnoija ilmoittaa näiden tietojen pakollisuudesta tietoja pyydettäessä.

Toimitus kolmansille osapuolille

Voimme luovuttaa antamasi tiedot kolmansille osapuolille, jos se on tarpeen edellä kuvattujen tarkoitusten toteuttamiseksi. Käytämme kolmansia osapuolia muun muassa seuraaviin tarkoituksiin:

  • Ostosopimusten tekeminen ja käsittely;
  • Digitaalisten tuotteiden toimittaminen;
  • Maksujen käsittely;
  • (Talous)hallinnosta huolehtiminen;
  • Uutiskirjeiden toimittaminen/toimittaminen;
  • Petollisen toiminnan havaitseminen ja estäminen.

Luovutamme henkilötietoja vain muille osapuolille, joiden kanssa olemme tehneet käsittelysopimuksen. Henkilötietojen käsittelijän sopimuksessa teemme luonnollisesti tarvittavat järjestelyt henkilötietojesi turvallisuuden takaamiseksi.

Emme myöskään luovuta antamiasi tietoja muille osapuolille, paitsi jos se on laillisesti tarpeen ja sallittua. Esimerkkinä tästä on poliisi, joka pyytää meiltä (henkilö)tietoja osana tutkimusta. Tällaisessa tapauksessa meidän on tehtävä yhteistyötä, ja siksi meidän on luovutettava nämä tiedot. Voimme myös jakaa henkilötietoja kolmansille osapuolille, jos annat siihen kirjallisen luvan.

Google Analyticsin (seuranta)evästeiden avulla kerätään tietoja, jotka jaetaan kolmansien osapuolten kanssa. Lisätietoja tästä on osoitteessa https://policies.google.com/privacy.

Kaupalliset tarjoukset

Saatat saada ylläpitäjältä kaupallisia tarjouksia. Jos et halua saada näitä (enää), lähetä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: [email protected].

Jos törmäät henkilötietoihin vieraillessasi verkkosivustolla, sinun on pidättäydyttävä niiden keräämisestä tai muusta luvattomasta käytöstä sekä kaikista toimista, jotka loukkaavat asianomaisen henkilön (asianomaisten henkilöiden) yksityisyyttä. Ylläpitäjä ei ole millään tavalla vastuussa edellä mainituista tilanteista.

Tietojen säilytysaika

Verkkosivuston ylläpitäjän keräämiä tietoja käytetään ja säilytetään laissa säädetyn ajan.

Evästeet

Verkkosivustojen kävijät joutuvat käsittelemään evästeitä. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, joiden avulla voidaan kerätä ja käyttää tietoja. Se on pieni tekstitiedosto, joka sijoitetaan tietokoneesi kiintolevylle, kun vierailet verkkosivustollamme. Eväste sisältää tietoja, joiden avulla sinut voidaan tunnistaa kävijäksi aina, kun vierailet verkkosivustollamme. Näin voimme mukauttaa verkkosivustomme erityisesti sinulle sopivaksi ja helpottaa kirjautumista. Verkkosivustoista tulee käyttäjäystävällisempiä evästeiden avulla. Evästeet varmistavat esimerkiksi, että asetuksesi, kuten sijainti- ja kieliasetukset, muistetaan. Ne voivat myös seurata digitaalista ostoskoria. Evästeiden avulla verkkosivustojen omistajat voivat nähdä, kuinka usein heidän sivustoillaan käydään.

Kun vierailet verkkosivustollamme, näyttöön tulee banneri, jossa kerrotaan evästeiden käytöstä. Kun jatkat verkkosivustomme käyttöä, hyväksyt niiden käytön.

Verkkosivustollamme saatamme käyttää seuraavanlaisia evästeitä:

  • Toiminnalliset evästeet: kuten istunto- ja kirjautumisevästeet, joilla seurataan istunto- ja kirjautumistietoja. Esimerkiksi mieltymystesi muistamiseksi.
  • Anonymisoidut analyyttiset evästeet: saadaksemme käsityksen verkkosivustomme kävijämääristä kävijämääriä, suosittuja sivuja ja aiheita koskevien tietojen perusteella. Näin voimme paremmin sovittaa viestinnän ja tiedottamisen verkkosivujemme kävijöiden tarpeisiin. Emme voi nähdä, kuka vierailee verkkosivustoillamme tai miltä tietokoneelta vierailu tapahtuu.
  • Ei-anonymisoidut analyyttiset evästeet: Saadaksemme käsityksen verkkosivustomme vierailuista kävijämääriä, suosittuja sivuja ja aiheita koskevien tietojen perusteella. Näin voimme paremmin sovittaa viestinnän ja tiedottamisen verkkosivujemme kävijöiden tarpeisiin.
  • Seurantaevästeet: kuten mainosevästeet on tarkoitettu asiaankuuluvien mainosten näyttämiseen. Henkilökohtaiset kiinnostuksen kohteet voidaan johtaa vierailtuja verkkosivustoja koskevista tiedoista. Näin organisaatiot voivat esimerkiksi näyttää verkkosivujensa kävijöille kohdennettuja mainoksia. Seurantaevästeiden avulla voidaan luoda ihmisprofiileja. Seurantaan liittyy yleensä henkilötietojen käsittelyä.

Evästeiden käyttö on turvallista. Virukset, haittaohjelmat, sähköposti- ja puhelinmyyntikampanjat eivät johdu evästeiden käytöstä. Evästeet eivät tallenna sähköpostiosoitettasi, puhelinnumeroasi tai muita henkilökohtaisia tietojasi.

Evästeet verkkosivuston analysointia varten

Jotta kävijätilastomme pysyisivät ajan tasalla, käytämme Google Analyticsia. Näin seurataan, miten verkkosivustoamme käytetään. Käytämme näitä tietoja saadaksemme paremman kuvan kävijöistämme ja optimoidaksemme sivustomme sen mukaisesti. Google, joka tarjoaa tätä palvelua, käyttää tietoja rakentaakseen relevantin, anonyymin mainosprofiilin, jotta se voi tarjota kohdennetumpia mainoksia.

Voit estää evästeiden tallentamisen määrittämällä selainohjelmistossasi asianmukaisen asetuksen. Lisäksi voit estää Googlea tallentamasta ja käsittelemästä evästeen tuottamia tietoja verkkosivuston käytöstäsi (mukaan lukien IP-osoitteesi) lataamalla ja asentamalla selaimen laajennuksen, joka on saatavilla osoitteessa Tools.Google.

Voit poistaa evästeet vain itse, sillä ne tallennetaan tietokoneellesi. Tutustu selaimesi käyttöoppaaseen.

Emme ole vastuussa tämän blogin sisällön julkaisemisesta muilla verkkosivustoilla tai muissa tiedotusvälineissä ilman lupaamme. Tätä tietosuojakäytäntöä voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta. Lisätietoja verkkosivustomme evästeistä saat evästekäytännöstämme.

Valitukset

Jos sinulla on valitus henkilötietojesi käsittelystä, ota välittömästi yhteyttä meihin. Jos emme pysty ratkaisemaan asiaa kanssasi, se on luonnollisesti erittäin harmillista. Sinulla on aina oikeus tehdä valitus Alankomaiden tietosuojaviranomaiselle, joka on yksityisyyden suojaa valvova viranomainen.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysymyksiä evästeistä tai tietosuojakäytännöstämme, ota yhteyttä rekisterinpitäjään osoitteessa [email protected].

Onko sinulla kysyttävää osoitteesta www.reloadbase.com tai tilauksestasi?

Tutustu usein kysyttyjä kysymyksiä sisältävään sivuumme.

Etkö löytänyt vastausta usein kysytyistä kysymyksistä? Täytä yhteydenottolomake, niin yritämme vastata yhden työpäivän kuluessa.

Huomaa, että työpäivämme ovat maanantaista lauantaihin klo 9-21. Pyrimme vastaamaan kaikkiin sähköpostiviesteihin, jotka lähetetään ennen klo 17.00 samana päivänä.